Daarnaast is het natuurlijk prettig om te weten wat het verschil is tussen deze verschillende versies. Ik zal je in dit artikel verder laten zien hoe je kunt controleren welke versie je hebt zodat je direct weet welke keuzes je moet maken bij software-installaties. Lijkt me dan eerder dat het om die betreffende bug gaat en het verstandiger is een oudere versie te installeren die nog gesupport wordt. https://driversol.com/nl/drivers/laptops-desktops/asus/h87i-plus Updaten is immers daarna altijd nog mogelijk indien nodig.

  • Het is goed tweakbaar zonder dat er een 3rd party tool voor nodig is .
  • Rechtermuisknop gebruiken in Windows De rechtermuisknop is de vliegende kiep van uw computer en geeft snelle toegang tot allerhande taken.
  • Deze tips zijn overigens alleen beschikbaar op Windows en macOS.

Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken. Onder het kopje ‘Beschikbare stations’ staan uw harde schijven. Selecteer Instellingen en vervolgens Configuratiescherm vanuit het Startmenu.

ICloud Installeren Voor Windows

Dit soort set-and-forget tweaks zijn gevaarlijk voor de stabiliteit van je systeem. Kies hier voor de juiste instellingen voor jouw computer, en vervolgens druk je op de knop Volgende. In de volgende stap wordt gevraagd om je productcode. De installatie gaat dan alsnog gewoon verder, en na het accepteren van de gebruiksvoorwaarden kun je de installatieprocedure verder doorlopen. De beste manier om je Windows 10-licentie ‘veilig te stellen’ is door deze te koppelen aan je Microsoft-account.

De snelste manier om uw configuratiescherm te openen is via uitvoeren. Gelukkig maakt Windows 10 het erg makkelijk om het configuratiescherm te openen. Of u nu een PC of laptop heeft, u kunt het op verschillende manieren aanpakken. Selecteer Start, open Instellingen en selecteer thema’s onder Persoonlijke voorkeur . Scrol onder Thema’s omlaag en selecteer de optie Instellingen voor bureaubladpictogrammen.

Windows 11 Voegt Meerdere Appwinkels Samen Wat Heb Ik Daar Aan?

Zoals beloofd is het startmenu eindelijk terug, en dat werkt erg prettig. Gebruikers van Windows 8.1 zullen bekend zijn met de lijst met programma’s, zoals je hier ziet. Je ziet ook dat rechts alle tegels staan waarin je je mail, je XBox-account en je agenda kunt beheren. Windows IoT Core werkt niet zoals de desktop-variant.

Snelkoppelingen Voor Sluimerstand, Afsluiten En Opnieuw Opstarten

‘s Avonds programma geïnstalleerd maar ik liep tegen een probleem op. Een mail gestuurd en die zelfde avond had ik al een oplossing in mijn mailbox. Windows10 op USB besteld en de andere dag al in huis.Degelijk verpakt en goede handleiding erbij. Productcode werkte in eerste instantie niet, maar super snel en goed geholpen door een vriendelijke medewerker.

De focus ligt op het updateproces van Windows 10, waarvan we de bekende problemen in detail bespreken. Informeer bij Optelec naar de mogelijkheden voor vergoeding van een upgrade via de zorgverzekeraar. Op dit moment is bekend dat het probleem zich alleen voordoet bij Windows 10, dus geen andere varianten zoals bijvoorbeeld Server edities of Mac/Apple computers. Probleemloos en je krijgt een heleboel programma’s gratis. Waar je de instellingen voor TPM vindt, verschilt per merk computer of moederbord. In de meeste gevallen staan de instellingen onder het onderdeel ‘Security’ of ‘System security’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *